Τοπικά νέα

“Ομάδα Εργασίας” δημιουργεί στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων η αντιπολίτευση, ανακοίνωσε η επικεφαλής Τζοβάννα Γκόγκου

Η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Τζοβάννα Γκόγκου ανακοίνωσε  την υλοποίηση μιας νέας πρωτοπόρας δράσης. Πρόκειται για την σύσταση μιας Ομάδας Εργασίας που θα λειτουργήσει από τους συμβούλους της παράταξής της προς όφελος όλων των δημοτών. Η ενημέρωση θα γίνεται ως επί το πλείστον μέσω διαδικτύου λόγω covid.
Η κα Γκόγκου συγκεκριμένα ανακοίνωσε τα εξής :
“Στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής Αντιπολίτευσης που οφείλουμε και έχουμε την τιμή να κάνουμε ,μετά από διαβούλευση της Επικεφαλής και των Δ. Συμβούλων της παράταξης μας, αποφασίστηκε η δημιουργία μιας ομάδας εργασίας που θα επεξεργάζεται θέματα, προτάσεις και εκτός Δ.Συμβουλίου.
Πιστεύοντας στις καινοτόμες και πρωτοπόρες διαδικασίες με συνεργασία ομοψυχία και πράξεις ,οι Δ. Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης παίρνουν ρόλο και εμπλουτίζουν με δομημένες προτάσεις το έργο της Δ.Αρχής χωρίς ταμπού και μικροπολιτική .
Το καλό του Δημότη είναι πάνω απ’ όλα.
Το διαδίκτυο θα παίξει μεγάλο ρόλο για την ενημέρωση που οφείλουμε να δίνουμε στον πολίτη ,και ένας επιπλέον λόγος είναι η προσαρμογή μας λόγω των συνθηκών που έχει φέρει ο covid-19.”

Σχετικά Άρθρα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού – Χαλκίδα: Οδηγίες από τον Δήμο Χαλκιδέων – Χρήσιμα τηλέφωνα!

Evripos 90FM

Στην Κάρυστο ο Χαρδαλιάς – Ευχές μέσα από την φρεγάτα “Αιγαίον” για τα Θεοφάνεια! (φωτό από ΥΠ. Εθν. Άμυνας)

Evripos 90FM

Αγ. Άννα: Γ. Κελαϊδίτης – “Η οικογένεια της ανασυγκρότησης έχει γίνει και οικογένειά μου”

Evripos 90FM