Τοπικά νέα

Πάνος Καραμούζης: “Ντρέπεται και η ντροπή…” – Τι αναφέρει για τις κακοτεχνίες στις εξέδρες στο Πάρκο του Λαού!


 
Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάνος Καραμούζης καταλογίζει ευθύνες στην Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ και στον Δήμο Χαλκιδέων, καθώς όπως αναφέρει, αυτοβούλως και χωρίς την έγκριση του Δ.Σ κατασκεύασε και διαφήμισε την συγκεκριμένη κερκίδα φιλάθλων στο πάρκο του λαού.

Η συγκεκριμένη κερκίδα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν λύγισε και τίθεται πλέον θέμα στατικότητας! 
 
Ακολουθεί η ανάρτηση:
 
Ντρέπεται και η ντροπή !!!!
Μετά από την πρωτοβουλία της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ η οποία αυτοβούλως και χωρίς την έγκριση του Δ.Σ  ( σύνηθες αυτά τα 2,5 ) χρόνια θητείας  κατασκεύασε και διαφήμισε την συγκεκριμένη κερκίδα φιλάθλων στο πάρκο του λαού !!!
Το κακό είναι πως βιάστηκε και ο Δήμος να βγάλει ανακοίνωση για αυτό το μεγαλόπνοο έργο , που πρώτος το πραγματοποίησε μετά από απαίτηση του φιλάθλου κόσμου και πράγματι !!!
 
Η εξέδρα λοιπόν χωρίς καμία μελέτη στατικότητας ,  χωρις κανέναν έλεγχο , παραδόθηκε για χρήση από  στους δημότες όλων των ηλικιών  !!! Λύγισε λοιπόν από το βάρος και ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα  !!!
Έργα και ημέρες Δημου Χαλκίδας 2022 
 
Τα συμπεράσματα δικά σας !!!
 

Σχετικά Άρθρα

Σε 100 δόσεις τα χρέη σε εφορία και ταμεία

Evripos 90FM

Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος στη Θήβα : Ο συναρπαστικός αγώνας και οι νικητές

Evripos 90FM

Παρουσίαση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) του Δήμου Χαλκιδέων.

Evripos 90FM