Τοπικά νέα

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

 

Αρνήθηκε τα πάντα, επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο – Κατέθεσαν ένας από τους γιους της και η μεγαλύτερή της κόρη

Τον δρομο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που βιάζονταν και εκδίδονταν στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε -όπως υποστηρίζει -τι συνέβαινε στην κόρη της. Η 37χρονη, ήταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ιδιαίτερα φορτισμένη και μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας, έκλαιγε.

Μάλιστα, τα δύο από τα μεγαλύτερα παιδιά της 37χρονης που βρίσκονταν στα δικαστήρια, ξέσπασαν σε κλάματα βλέποντας τη μητέρα τους να βγαίνει από το ανακριτικό γραφείο με χειροπέδες.

Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η απολογία της στην ανακρίτρια, κατάθεση έδωσαν στο ανακριτικό γραφείο, ένας από τους γιους της, η μεγαλύτερή της κόρη και η θεία της ανήλικης, η οποία και κατάλαβε πρώτη βλέποντας το κινητό του παιδιού τι ακριβώς είχε συμβεί.

 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ρώτησε για τα τέσσερα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ στον λογαριασμό της, για τις συνομιλίες της και τα μηνύματα με του Ηλία Μίχο και τη σύζυγό του. Να σημειωθεί ότι τα εμβάσματα είναι τέσσερα συνολικά και φέρεται να προέρχονται από δύο πρόσωπα. Από αυτά το ένα πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί και το δεύτερο δεν έχει συλληφθεί.

 

Πρώτο Θέμα

 

Σχετικά Άρθρα

Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Αποκατάσταση των πεζόδρομων Χαλκίδας».

Evripos 90FM

Επιμελητήριο Εύβοιας: Επετειακές Εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια στις 9&10 Ιουνίου

Evripos 90FM

Συνάντηση του Δήμου Χαλκιδέων με Φορείς για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2023.

Evripos 90FM