Τοπικά νέα

Ψαχνά: Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο κοριτσάκι

 

Τροχαίο με παράσυρση μιας 6χρονης, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Ψαχνά Εύβοιας. Το κορίτσι μεταφέρθηκε για εξετάσεις και νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 6χρονη περπατούσε μαζί με τη μητέρα της και όταν επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο φέρεται να ξέφυγε από τα χέρια της μητέρας του και την χτύπησε ελαφρώς  διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ευτυχώς η 37χρονη οδηγός του οχήματος διατηρούσε χαμηλή ταχύτητα και τα χειρότερα αποφεύχθησαν.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά από τους οικείους της στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα όπου και αναμένετε να πάρει εξιτήριο.

Η οδηγός συνελήφθη και υπεβλήθη σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το αποτέλεσμα των εξετάσεων ήταν αρνητικό, και η οδηγός αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την τακτική δικάσιμο.

 

Σχετικά Άρθρα

Σίμος Κεδίκογλου: Η Τράπεζα Πειραιώς συνδράμει από την πρώτη στιγμή στη Βόρεια Εύβοια

Evripos 90FM

Μητρόπολη Χαλκίδας: Εορτάζει ο Πρωτοσύγκελος π. Νικόδημος

Evripos 90FM

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Χαλκιδέων – Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι πολίτες να επικοινωνούν με τους αρμόδιους (τηλ.)

Evripos 90FM