Τοπικά νέα

Στην εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων

evsx

Στην εκδήλωση κοπής πίτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, μαζί με Αντιδημάρχους.


evsx1
Στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την διαρκή συνεργασία και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και καλές δουλειές.
«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, ως Δημοτική αρχή, έχουμε ως προτεραιότητα την ενίσχυση και τόνωση του εμπορικού κόσμου. Έχουμε όλα τα μεγάλα έργα, που εξελίσσονται στο ευρύτερο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας, όπως η Δημοτική Αγορά, το Ανοικτό κέντρο Εμπορίου, η ανάπλαση της Λεωφόρου Βενιζέλου. Στόχος μας είναι, με την ολοκλήρωση αυτών των έργων, σε συνδυασμό και με επιπλέον παρεμβάσεις, να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο ενιαίο εμπορικό κέντρο στην πόλη, το οποίο θα είναι ελκυστικό σε κατοίκους και επισκέπτες.» και συνέχισε, «Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, ήσασταν πάντα αρωγοί σε δράσεις του Δήμου και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα συνεχίσουμε.».

Σχετικά Άρθρα

Φωτιά στη Βοιωτία: Νεκρός ο κτηνοτρόφος που πήγε να σώσει τα ζώα του – Εκκενώνονται δύο οικισμοί

Evripos 90FM

Βασιλικό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων της Περιφέρειας!

Evripos 90FM

Χαλκίδα: Ακυρώνεται η παράσταση “Ματωμένος Γάμος”

Evripos 90FM