Τοπικά νέα

Στο Πολεμικό Μουσείο ο Φάνης Σπανός

 

Στο Πολεμικό Μουσείο καλεσμένος στην τελετή έναρξης του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Αθλητικής Καρδιολογίας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Δείτε τι ανέφερε σε ανάρτησή του: 

 

“Αν απορείτε τι σχέση έχει η αθλητική καρδιολογία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η απάντηση είναι απλή:

– Πρώτον, η Στερεά είναι μια πολύ «αθλητική» Περιφέρεια, αφού διαρκώς στοχεύουμε στο ολυμπιακό ιδεώδες «πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά»!

– Δεύτερον, η Στερεά είναι εδώ και λίγο καιρό «επίσημα» η καρδιά της Ελλάδας με το αγγλιστί κατοχυρωμένο σήμα: “Heart of Greece”!

– Τρίτον (και εν προκειμένω κυριότερο) η Στερεά, και δη το Σχηματάρι, είναι η γενέτειρα ενός κορυφαίου επιστήμονα και επαγγελματία ιατρού, του Spiros Papaioannou, που ως πρόεδρος του 3ου διεθνούς συνεδρίου αθλητικής καρδιολογίας, είχε την ευγένεια να μας προσκαλέσει στην τελετή έναρξης!”

Σχετικά Άρθρα

Εύβοια: Ηλιόλουστη μέρα στο νησί σήμερα

Evripos 90FM

Άγιος Ιστιαίας – Αιδηψού: Φαναράκια και κάψιμο του Ιούδα μάγεψαν τον κόσμο! (βίντεο)

Evripos 90FM

Στην κοπή πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Evripos 90FM