Τοπικά νέα

Τα υδατοδρόμια της Εύβοιας – Σύσκεψη του Φ. Σπανού με τον Α. Σκέρτσο και τον Μ. Παπαδόλουλο

 

Με τον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, τον Υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο και τους συναδέλφους Περιφερειάρχες μιλήσαμε για το πλαίσιο ανάπτυξης των υδατοδρομίων στη χώρα.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχουμε επενδύσει πολύ σε αυτή την προοπτική. Συνεργαζόμαστε στενά με τον Οργανισμός Λιμένων Ν. Ευβοίας – ΟΛΝΕ και τα λιμενικά μας ταμεία, για την ανάπτυξη ενός δικτύου υδατοδρομίων και υδάτινων πεδίων, που προορίζεται να αλλάξει συνολικά τον χάρτη του Τουρισμού, αλλά και των αστικών μας μετακινήσεων.

Στη φωτογραφία από την παρουσίασή μας φαίνονται οι ήδη σχεδιαζόμενες, αλλά και κάποιες ακόμη ενδεικτικές θέσεις υδατοδρομίων και υδάτινων πεδίων από τη Σκύρο μέχρι τη Λίμνη Κρεμαστών!

Σχετικά Άρθρα

Εύβοια: Υπάλληλος του Δήμου Ερέτριας ο παλαιοχριστιανός που δουλεύει με τηλεργασία από το λαγούμι – Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Ερέτριας Ν. Γουρνής

Νίκη Σμπιλίρη

Ευ. Κούκουζας: “Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι… Και η αλήθεια να λέγεται! “

Evripos 90FM

Σημεία δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, σε Χαλκίδα, Αρτάκη, Νέα Λάμψακο και Δροσιά.

Evripos 90FM