Τοπικά νέα

Τουρισμός για όλους: Επιπλέον 200.000 επιταγές τον Σεπτέμβριο

 Η νέα κλήρωση θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου, και αυτό σημαίνει ότι στους 200.000 που κληρώθηκαν τέλη Ιουλίου προστίθενται άλλοι 200.000 δικαιούχοι voucher.

Τα νέα ψηφιακά vouchers θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023. Τα προγράμματα κοινωνικός τουρισμός και τουρισμός για όλους θα ισχύουν μέχρι το 2025. Η νέα κλήρωση για το τουρισμός για όλους θα αφορά όσους έκαναν ήδη αίτηση κατά το διάστημα που η σχετική πλατφόρμα ήταν ανοιχτή.

Όπως είχε διευκρινίσει τον περασμένο μήνα η υφυπουργός Τουρισμού Μαρία Ζαχαράκη, μόλις κληρωθούν οι νέοι δικαιούχοι, σχεδόν άμεσα, δηλαδή 3-4 ημέρες μετά θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

 

Πηγή: pronews.gr

Σχετικά Άρθρα

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ! Ο Χρήστος Τριαντόπουλος στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών !

Evripos 90FM

Χριστούγεννα αλληλεγγύης και αγάπης από το Δήμο Θηβαίων

Evripos 90FM

Ερέτρια: 23χρονη τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Προσπάθησε να αποφύγει τον βιαστή της! 

Evripos 90FM