Τοπικά νέα

Β.Εύβοια: Είναι γεγονός η ίδρυση του νυχτερινού ΕΠΑΛ στο Μαντούδι

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης –Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης ανακοίνωσε τη θετική γνωμοδότηση του Υπουργείου Παιδείας για την ίδρυση και δημιουργία νέου νυχτερινού ΕΠΑΛ στο Μαντούδι.

Η εισήγηση περιλαμβάνει για το πρώτο έτος λειτουργίας την εγκατάσταση δύο τμημάτων. Το τμήμα Γεωπονίας και το τμήμα Υγείας και Πρόνοιας!

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης –Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης ανέφερε:

Ένας αγώνας τριών ετών δικαιώθηκε!!Η ίδρυση του νυχτερινού ΕΠΑΛ στο Μαντούδι είναι γεγονός και επίσημα! Θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν και κυρίως στον νυν διευθυντή του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Ταξιάρχη Μηνέ στον πρώην διευθυντή Κώστα Μαντέ στον συμπατριώτη μας διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστα Φράγκο στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και την ομάδα του που ήταν αρωγοί στην προσπάθεια μας καθώς και στους βουλευτές του νομού μας που στήριξαν εξ αρχής το αίτημα μας!! Συνεχίζουμε….

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Συνεδριάζει την Δευτέρα 21/3 – Δείτε τα θέματα!

Evripos 90FM

Γ. Τσαπουρνιώτης: “Εύχομαι σε όλες και όλους, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, καλή επιτυχία”

Evripos 90FM

Διπλή αυτοκτονία σήμερα στη Χαλκίδα με ένα νεκρό και ένα να χαροπαλεύει

Evripos 90FM