Τοπικά νέα

Χαλκίδα: Γιατί δεν θα γιορτάσει φέτος την ονομαστική του εορτή ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

 

Ανακοινώνεται ότι, λόγω της τελετής ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρου, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στη Δημητσάνα Γορτυνίας, Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος θα βρίσκεται εκεί και δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, ως συνήθως στη Χαλκίδα.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη της τοπικής μας Εκκλησίας και πνευματικά τέκνα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, να προσεύχονται για την εκ Θεού ενδυνάμωσή του, με τις πρεσβείες του προστάτη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Σχετικά Άρθρα

Β. Εύβοια: Παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού «ΠΡΟΣΕΧΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων

Evripos 90FM

Επίσημη πρεμιέρα στην παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας για τη βραβευμένη με “Χρυσό Φοίνικα” ταινία «Το Τρίγωνο της Θλίψης»

Evripos 90FM

Στο 10ο Συνέδριο Διδακτικής της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος και στη Γ.Σ. αυτής, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γεροντίτης.

Evripos 90FM