ΔημοφιλήΕιδήσεις

Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί Χαλκίδας: Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το 2024-2025

Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους γονείς ότι από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, για το σχολικό έτος 2024-2025.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, 23:59. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας https://paidikoi.dimoschalkideon.gr/ με τους κωδικούς TAXIS του γονέα.

Στην πλατφόρμα, οι γονείς μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με:

Τις προϋποθέσεις εγγραφής
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Τη διαδικασία μοριοδότησης
Τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης
Το έντυπο βεβαίωσης του/της Παιδιάτρου
Σημαντικές σημειώσεις:

Η μοριοδότηση βασίζεται στο συνολικό δηλωθέν εισόδημα των γονέων, το οποίο θα πρέπει να αποδεικνύεται με αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2023 και αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος φορολογικού έτους 2023.
Εκτός από την αίτηση εγγραφής βάσει μοριοδότησης, οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν και αίτηση μέσω ΕΣΠΑ (όταν ανοίξει η πρόσκληση από την ΕΕΤΑΑ) με τη διαδικασία χορήγησης αξίων τοποθέτησης (voucher), εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στις εγκαταστάσεις του πρώην Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ (Καμάρες-πλησίον Γηροκομείου) ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 22210 20241 (Ζέρβα Σοφία – Τσούγκα Ελένη).
Ο Δήμος Χαλκιδέων καλεί τους γονείς να σπεύσουν να υποβάλλουν την αίτησή τους, καθώς οι θέσεις στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς είναι περιορισμένες.

Σχετικά Άρθρα

Στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Evripos 90FM

Σύγκρουσή δύο οχημάτων στο Σχηματάρι: Τραυματίες και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία

Νίκη Σμπιλίρη

Στα “δίχτυα” του Λιμεναρχείου Χαλκίδας “πιάστηκε” ψαράς

Evripos 90FM