ΑθλητικάΔιάφορα Σπόρ

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας προσφέρει δωρεάν μαθήματα τένις για παιδιά!

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας (ΟΑΧ) διοργανώνει μια συναρπαστική εκδήλωση για παιδιά ηλικίας 5 έως 18 ετών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα του τένις.

Στις 15 και 16 Ιουνίου 2024, στις 19:00, οι εγκαταστάσεις του ΟΑΧ στην Λιανή Άμμο θα ανοίξουν τις πύλες τους για δωρεάν μαθήματα τένις, προσφέροντας στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία στον κόσμο της αντισφαίρισης.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν από έμπειρους προπονητές του ΟΑΧ, πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στο τένις. Οι προπονητές θα μοιραστούν τις γνώσεις και το πάθος τους για το άθλημα, με στόχο να μυήσουν τα παιδιά στις βασικές δεξιότητες και τεχνικές του τένις.

Επιπλέον, ο Όμιλος θα φροντίσει για όλα τα απαραίτητα, παρέχοντας στα παιδιά ρακέτες, μπαλάκια και ό,τι άλλο χρειαστούν για να απολαύσουν την εμπειρία του τένις.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το τένις, να ασκηθούν, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν νέους φίλους.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας καλεί όλα τα παιδιά να λάβουν μέρος σε αυτή τη δωρεάν εκδήλωση και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον συναρπαστικό κόσμο της αντισφαίρισης!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Σχετικά Άρθρα

Το Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων Basket του Δήμου Χαλκιδέων επιστρέφει!

Evripos 90FM

Στον “αέρα” οι αθλητικοί χώροι σε Ιστιαία και Αιδηψό – Αγώνας δρόμου του Δήμου για να δοθούν οι άδειες λειτουργίας

Evripos 90FM

Αθλητές του Ευβοϊκού ΓΑΣ Στίβου: Θριαμβικές εμφανίσεις με 3 μετάλλια και νέα ατομικά ρεκόρ!

Evripos 90FM