Μπάσκετ

Πρώτη προπόνηση για τον Μακγκί

Ο Αμερικανός σέντερ ήρθε σήμερα το πρωί στην Ελλάδα και αμέσως έπιασε δουλειά, αφού πρωτίστως γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του και το προπονητικό team της ομάδας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση, αν και θα χρειαστεί σίγουρα λίγο χρόνο προσαρμογής κι όλοι ευελπιστούν να είναι σύντομα έτοιμος στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Οκτοβρίου στις 16:30 στο κλειστό “Τάσος Καμπούρης”, με την Λάρισα.

Το ευχάριστο για την Κύμη είναι πως ο 29χρονος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στα ελληνικά γήπεδα και γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχει υπάρξει συμπαίχτης με τους Σωτήρη Μανωλόπουλο και Κάμερον Τζέιμς, οι οποίοι έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο προσαρμογής του στην ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

O Γιάννης Πανούσης στον Evripo 90fm

Evripos 90FM

Παναθηναϊκός-Κύμη 87-64: Λύγισε στην ανωτερότητα του ΠΑΟ

Evripos 90FM

Φεύγει και δεν ξαναγυρνά

Evripos 90FM