ΑθλητικάΥδάτινα

Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας: Στο Μπακού για το “President Cup” με όνειρα για χρυσά μετάλλια!

Από τα γαλανά νερά της Χαλκίδας έως τα πελώρια κύματα του Μπακού, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, Μέρτζιος Ανδρόνικος και Πετρόπουλος Μάρκελλος, ετοιμάζονται να κατακτήσουν τις θάλασσες στους Διεθνείς αγώνες “President Cup”.

Με πείσμα, αφοσίωση και αστείρευτη αγάπη για το άθλημα, οι δύο αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, διεκδικώντας νίκες και διακρίσεις για την Ελλάδα και τον ΝΟ Χαλκίδας.

Παράλληλα, ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς λάτρεις της θάλασσας και του αθλητισμού! Νέα τμήματα καγιάκ για παιδιά από 8 ετών και άνω ξεκινούν, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για διασκέδαση, άθληση, καλλιέργεια πνεύματος ομαδικότητας και φυσικά, συμμετοχή σε αγώνες.

Σας προσκαλούμε στις εγκαταστάσεις μας στο κρηπίδωμα Χαλκίδας, κάτω από το κόκκινο σπίτι, για να γνωρίσετε τον συναρπαστικό κόσμο του καγιάκ!

Ζήστε την εμπειρία του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας και γίνετε μέλη της οικογένειάς μας!

Διασκέδαση, άθληση, ομαδικότητα, αυτοπεποίθηση, φυσική κατάσταση, συμμετοχή σε αγώνες: όλα αυτά σας περιμένουν στον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας!

 

Σχετικά Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα με το δεξί έκανε στο τουρνουά του Ακαπούλκο

Νίκη Σμπιλίρη

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ: Χάλκινα μετάλλια και μοριοδότηση για Ρόδη Ελευθερία και Χατζηαλεξίου Γεωργία στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα

Νίκη Σμπιλίρη

Κάλεσμα εθελοντών για την ειδική διαδρομή “Λιβαδειά” του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Evripos 90FM