Ε.Π.Σ.Ε.

ΑΕΚ Χαλκίδας-Σκεπαστή 2-5: Επέστρεψε στις νίκες με εμφαντική “πεντάρα”

Η Σκεπαστή αντιμετώπισε την ήδη υποβιβασμένη ΑΕΚ και την φιλοδώρησε με 5 τέρματα κι έφτασε τα 62 γκολ στην Α’ Ευβοίας.

Ο Αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά κι άνοιξαν το σκορ στο 2′, με τον Δ. Γερογιάννη.

Η ΑΕΚ αντέδρασε και στο 40′ ισοφάρισε με τον Λάμτσε. Το 1-1 ήταν κι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίχτες της Σκεπαστής δεν άφησαν τους γηπεδούχους να πάρουν ανάσα κι έκαναν το 2-1 με τον Κωνσταντό στο 54′. Στο 65′ ο Ντέντης έκανε το 3-1 και το 4-1 ο Δ. Γερογιάννης, στο 77′. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος έκανε και το 5-1, κάνοντας χατ-τρικ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 5-2, με πέναλτι του Λάμτσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΕΚ Χαλκίδας ( Ταυταρίδης): Ζαφειρόπουλος, Ζαχαριάς, Κοτρώτσιος, Εμανουέλ, Σταμέλος, Τζαφέρος, Χρόνης, Καλέντζης, Λάμτσε, Πεσχύρας, Τουλίτσης.

Σκεπαστή ( Μπεκάκος): Αλεξίου, Τηλιόπουλος, Π. Γερογιάννης (Ι. του Θαν. Θαλασσινός), Καλλίτσης, Κωνσταντός, Καψάλας, Γεωργίου, Θαλασσινός Ι. του Β., Ντεντής (75′ Τσούπρος), Αγιασοφίτης, Δ. Γερογιάννης (80′ Φράγκος).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αστέρας Βατώντα-ΑΕΚ Χαλκίδας 2-1: Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη ο Αστέρας

Evripos 90FM

Καστέλλα-Σκεπαστή 2-2: Στο 90′ πήρε τον βαθμό η Σκεπαστή

Evripos 90FM

Ηρακλής Ψαχνών-Καστέλλα 3-2: Τα Ψαχνά πήραν το γειτονικό ντέρμπι

Evripos 90FM