
Ο Αστέρας υποδέχτηκε την Καστέλλα, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα τα γκολ να πέσουν βροχή. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Βατώντα που επικράτησε με 5-3.
Ο Αγώνας
Η Καστέλλα ξεκίνησε πιο δυνατά κι άνοιξε το σκορ στο 6′ με τον Νικούλη.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχαηλίδη στο 20′ και στο 36′ ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματα του, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, με το 1-1 να είναι κι αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Νικούλης και πάλι στο 50′ έδωσε νέο προβάδισμα στην Καστέλλα, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Κούκα έκανε το 2-2. Εφτά λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης έκανε το 3-2.
Στο 74′ ο Γιαννουκάκο έδωσε διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Νικούλης έκανε χατ τρικ κάνοντας το 4-3.
Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Χασανλάρι στο 85′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στη φάση αυτή ο Κηρόπουλος είδε την κόκκινη κάρτα, καθώς απόκρουσε εκτός περιοχής την μπάλα.
Αποτέλεσμα τη θέση του να πάρει ο Κουρούπης, καθώς η Καστέλλα πήγε στον Βατώντα με μόλις 14 ποδοσφαιριστές.
Αστέρας Βατώντα ( Σταθαράς): Γιάν. Σταθαράς, Γούσιας (66΄ Μαμτζαδέριας), Νεσίμι, Κοκοπίπης, Ντούκα, Κηρύκος, Κούκα (79′ Γούναρης), Μαρμαρινός, Μιχαηλίδης, Γιαννουκάκος, Χασανλάρι.
Καστέλλα (Γιάν. Παπαθεοδώρου): Κηρόπουλος, Τσιούνης, Κεχαγιάς, Κουρούπης, Μακρής, Βότσης, Αρχοντούλης,(46′ Χρυσικός), Γκίκας, Ξυνογαλάς (53΄Κανόμι), Νικούλης, Ζήσης (58′ Ξύγκης).
