Ε.Π.Σ.Ε.

Έγγραφο της ΕΠΣΕ προς το Δήμο Ερέτριας

Kυρία Δήµαρχε,

 Ύστερα από την άνοδο του σωµατείου ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ στη Β΄ Εθνική κατηγορία του Γυναικείου πρωτ/τος και αφού σας συγχαρούµε για την οµάδα του ∆ήµου σας, θέλουµε να σας τονίσουµε ότι για τη συµµετοχή του σωµατείου σ’ αυτή τη κατηγορία προϋποθέτει το γήπεδο που θα δηλώσει ως έδρα , να πληροί ορισµένες προδιαγραφές.

Συγκεκριµένα πρέπει να γίνει σωστή συντήρηση του χλοοτάπητα , να κατασκευαστούν δηµοσιογραφικά θεωρεία, τουαλέτες εκτός αγωνιστικού χώρου , αίθουσα συνεντεύξεων , το ιατρείο να εξοπλισθεί πλήρως ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παροχής πρώτων βοηθειών και να αλλαχθούν τα σκέπαστρα που έχουν ΕΛΛΕΝΙΤ διότι εγκυµονούν κινδύνους για τη δηµόσια υγεία.

Επειδή και η ανδρική οµάδα του Δήµου σας πρωταγωνιστεί στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία την ποδ/κή περίοδο που διανύουµε, ευελπιστούµε να δροµολογήσετε σύντοµα τις εργασίες κατασκευής των γηπεδικών εγκαταστάσεων , ώστε τα σωµατεία να έχουν εγκαίρως το γήπεδο στη διάθεσή τους, για τη συµµετοχή τόσο στις Εθνικές όσο και στις τοπικές κατηγορίες την ποδ/κή περίοδο 2018-2019.

Σχετικά Άρθρα

Μακρυκάπα-Κόσκινα 3-2: Ένα κόρνερ της χάρισε τη νίκη

Evripos 90FM

Κόσκινα – Α.Ε.Κ. Χαλκίδας 3 – 1: Με ανατροπή και Κοκκάλα τα Κόσκινα πήραν την νίκη

Evripos 90FM

Προπόνηση ΕΠΣ Ευβοίας

Evripos 90FM