Ε.Π.Σ.Ε.

Ερέτρια-Όλυμπος Γυμνού 2-0: Συνεχίζει ακάθεκτη η Ερέτρια

Η Ερέτρια συνεχίζει τη νικηφόρα της πορεία επικρατώντας, με 2-0 του Ολύμπου Γυμνού, στο ντέρμπι “γειτόνων” και βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι Ερετριανοί δυσκολεύτηκαν να λυγίσουν τον πολύ καλό και μαχητικό Όλυμπο Γυμνού και χρειάστηκαν να περάσουν 78 λεπτά και με τον μόνιμο ποια σκορερ Γκέρσι Τόρα να βρίσκει τη λύση για τον Απόλλωνα.  Η φάση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φιλοξενούμενων 

Ο αγώνας

 

 

 Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και απείλησαν στο 30′ σε φάση διαρκείας με τους Γκέρσι Τόρα και Μώρο, να βλέπουν τις προσπάθειές τους να αποκρούονται από τον Μωραΐτη. Δώδεκα λεπτά αργότερα  ο Μώρος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Γυμνού, όμως η προσπάθειά του πέρασε, ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Ερέτρια αύξησε την πίεσή της και στο 73′ ο Καλοχωρίδης απείλησε με το κεφάλι, ο Τουζούν πάνω στην γραμμή έσωσε την εστία του Ολύμπου από βέβαιη παραβίαση. 

Πέντε λεπτά αργότερα ο διαιτητής της αναμέτρηση, έδωσε έμμεσο υπέρ της Ερέτριας, θεωρώντας πως ο τερματοφύλακας του Ολύμπου κράτησε περισσότερο από τον επιτρεπτό χρόνο την μπάλα στην κατοχή του. Η απόφαση αυτή προκάλεσε τις αντιδράσεις από μεριάς Ολύμπου, που έγιναν πιο έντονες, ύστερα από την εκτέλεση του εμμέσου, από τον Μώρο, που έψαξε να βρει τον Τόρα κι ο τελευταίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την Ερέτρια.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μώρο να χριστεί σκόρερ, που ήταν ο αποδέκτης της βαθιάς μπαλιάς, βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολύμπου και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τελευταία φάση  του αγώνα στο 84′ ατομική ενέργεια του Τόρα, το τελείωμα του προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Απόλλων Ερέτριας: Ερ. Τόρα, Μεγκανάι (68′ Ρούσσος), Καρβελάς, Σμπιλίρης, Κόντος (31′ αν. αλ. Μπαλόζι), Καλοχωρίδης, Τρεγκάι (63′ Αγραφιώτης), Πολυχρόνης, Γκ. Τόρα, Μώρος (86′ Ξυλάς).

Όλυμπος Γυμνού: Μωραΐτης, Τουζούν, Σακκής, Α. Ρουμπής (85′ Ζαχαριάς), Θωμόπουλος, Σταματούκος, Ντούρμας, Κηρύκος, Κοτρογιάννης, Ε. Ρουμπής (77′ Μακρής), Σ. Αργύρης (70′ Τσίγγας).

 

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλής Ψαχνών Δελτίο Τύπου

Evripos 90FM

Αιδηψός-Καστέλλα 4-2: Πλούσιο θέαμα και νίκη για την Αιδηψό

Evripos 90FM

Ο Νίκος Βαμβακούλας στον Αμαρυνθιακό

Evripos 90FM