
Η Ο.Π.Α Αιδηψού υποδέχτηκε τον Αρτεμησιακό για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το εις βάρος τους 1-0 και να παίρνουν τελικά τη νίκη, που τους έφερε στην 8η θέση, ισόβαθμους με του φιλοξενούμενους, με συγκομιδή 9 βαθμούς.
Ο αγώνας
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να απειλήσουν στο 6′, αλλά το σουτ του Χατζή, απόκρουσε ο Παναγιωτόπουλος.
Η ομάδα του Αρτεμησιακού απάντησε τέσσερα λεπτά αργότερα, με το γυριστό του Ανέστη, να διώχνει ο Χασανδρινός.
Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Αιδηψού να δημιουργήσει ευκαιρίες, με τον Γάσπαρη να βλέπει την απευθείας εκτέλεση φάουλ να περνά λίγο εκτός εστίας, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Φικάι στο αμέσως επόμενο λεπτό.
Στην πίεση των γηπεδούχων θέλησαν να απαντήσουν οι παίχτες του Αρτεμησίου και στο 15′ το διαγώνιο σουτ του Ν. Στραφιώτη, πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Αγγελόπουλος είδε την προσπάθεια του, να την αποκρούει ο Χασανδρινός.
Στο 41′ το σουτ του Τσελίκα πέρασε ελάχιστα άουτ και την ίδια κατάληξη είχε, δύο λεπτά αργότερα, η νέα προσπάθεια του Αγγελόπουλου, που ήταν και η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πάλι με τον Αγγελόπουλο, προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Χασανδρινού, με τον πορτιέρο στο 47′, να παραχωρεί κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Ν. Στραφιώτη προσέκρουσε στη συμβολή των δοκαριών, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα η νέα προσπάθεια του επιθετικού του Αρτεμησιακού, πέρασε ελάχιστα άουτ.
Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων καρποφόρησαν στο 59′, όταν ο Ν. Στραφιώτης έβγαλε τη σέντρα, στην τροχιά της μπάλας, μπήκε ο Ανέστης, που την έστειλε στο βάθος της εστίας της Ο.Π.Α.
Η απάντηση από μεριάς Αιδηψού ήρθε τρία λεπτά αργότερα, χάρις το “δώρο” του Γίτσα που άθελα του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του, ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι.
Στο 84′ οι παίχτες του κ. Αναγνώστου πραγματοποίησαν την ανατροπή, ύστερα πάλι από εκτέλεση κόρνερ, που εκτέλεσε ο Γάσπαρης, ο Καβαράκας, με κεφαλιά νίκησε τον Παναγιωτόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Οι παίχτες του κ. Κυρπισλίδη προσπάθησαν να απαντήσουν και δύο λεπτά αργότερα, μετά από φάση διαρκείας ο Ανέστης δεν κατάφερε να βρει στόχο και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ν. Στραφιώτης, είδε την προσπάθεια του να διώχνει ο Χασανδρινός.
Ο.Π.Α Αιδηψού (Αναγνώστου): Χασανδρινός, Αυγέρης, Λιάρος, Υδραίος, Μισιρλής, Φικάι (90+2′ Νικολάου), Χρυσομάλλης, Χατζής (85′ Χασανάι), Αναγνώστου (80′ Καβαράκας), Γάσπαρης (90′ Ουζουνογλου).
Αρτεμησιακός ( Κυρπισλίδης): Παναγιωτόπουλος, Ευσταθίου, Μεταξιώτης, Σαντής, Γίτσας (85′ Αφένδρας), Φάτσης, Τσελίκας (46′ Καρακάξης), Κοντζιάς (90+1′ Χ. Στραφιώτης), Αγγελόπουλος (87′ Ψύλλος), Ανέστης, Ν. Στραφιώτης.
