Ε.Π.Σ.Ε.

Ολυμπιακός Χαλκίδας-Μακρυκάπα 0-1: Δύσκολη νίκη για τους “Λύκους”

Σημαντικό διπλό σημείωσε η Μακρυκάπα, στο Πάρκο Λαού, απέναντι στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, με τους γηπεδούχους όπως φαίνεται να μην γλιτώνουν τον υποβιβασμό.

Ο αγώνας

Ένα γκολ στο πρώτο μέρος ήταν αρκετό για τους “Λύκους” να πάρουν το ματς και να φύγουν με ένα δύσκολο τρίποντο.

Στο 15’ο Σίδερης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Γιώργο Φρυγανά και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να ξεπερνά τα προβλήματα στη δημιουργία που αντιμετώπισε στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να γίνει πιο απειλητικός, με τους Βάρτζη και Πάλη, με τον πρώτο να ανακόπτεται ως οφσάιντ και τον δεύτερο να νικιέται από τον Πουρνή.

Η Μακρυκάπα απάντησε στις ευκαιρίες των γηπεδούχων με τον Κουτσαυλή και τον Τζουβάρα να τον σταματά.

Ολυμπιακός Χαλκίδας (Σαχίνης/Οικονόμου): Τζουβάρας, Τζαφέρος, Στρατής, Γ. Φρυγανάς, Βαρτζής (55′ λ.τρ. Χρ. Φρυγανάς), Χαρ. Φρυγανάς, Φούρλης (62′ Αθανασόπουλος), Αργύρης, Πάλλης, Τσιούνης (80′ Ραβανός), Μυτάκης.

 

Μακρυκάπα (Νίκος Κιαπέκος): Πουρνής, Λέκκας, Χασάνδρας, Καρκαλής, Τσουμάνης, Σηφάκης, Γκίκας, Κουτσαυλής, Μπαϊμπάκης (81′ Σεχάι), Σίδερης, Βουρδάνος (87′ Nonaj).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυλωνάρι-Ολυμπιακός Χαλκίδας 2-0: Πρώτη νίκη για το Αυλωνάρι

Evripos 90FM

Παντριαδικός-Ηρακλής Ψαχνών 1-1: Με δύο τέρματα του Ταψή

Evripos 90FM

Παντριαδικός-Ολυμπιακός Χαλκίδας 2-1: Με το “δεξί” η Τριάδα που βύθισε κι άλλο τον Ολυμπιακό

Evripos 90FM