Η Αιδηψός πήρε σπουδαίο διπλό στην Σκεπαστή και ξέφυγε στους 4 βαθμούς από την γηπεδούχο ομάδα στη μάχη για την σωτηρία.
Ο αγώνας
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 3′ απείλησαν, με τον Ντέντη να βγάζει τη σέντρα, ο Γερογιάννης προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά και στη συνέχεια το σουτ που έγινε έδιωξε ο Αλεξίου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γερογιάννης βγαίνει απέναντι από τον Ψαρρά, με τον τερματοφύλακα της Αιδηψού, να κόβει την τελευταία στιγμή των παίχτη της Σκεπαστής.
Οι φιλοξενούμενοι στο 7′ ευτύχησαν να προηγηθούν με το μακρινό σουτ του Τίτο Μπιμπάι, να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Αλεξίου. Νέα προσπάθεια των φιλοξενούμενων δύο λεπτά αργότερα, με τον Φώτου να μπαίνει στην περιοχή και την τελευταία στιγμή τον σταμάτησαν οι αμυντικοί της Σκεπαστής.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και στο 11′ το σουτ του Αθ. Θαλασσινού, προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα εκτέλεση κόρνερ για τη Σκεπαστή, ο Γερογιάννης πιάνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να προσκρούει και πάλι στο οριζόντιο. Στο 19′ νέα προσπάθεια για τους γηπεδούχους με τον Αθ. Θαλασσινό, να επιχειρεί από πλάγια θέση σέντρα σουτ, με τη μπάλα να κινείται παράλληλα της εστίας, δίχως να μπορέσει κάποιος από τους συμπαίκτες του να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 26′ πάλι ο Αθ. Θαλασσινός επιχειρεί το σουτ και τη τελευταία στιγμή έδιωξε ο Βασιλείου. Τρία λεπτά αργότερα η Αιδηψός προσπάθησε να απαντήσει, το δυνατό σουτ του Αθανασίου, πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας του Αλεξίου.
Στο 32′ ωραία συνεργασία των Τίτο Μπιμπάι, Στεργίου και Φώτου, με τον τελευταίο να δοκιμάζει το σουτ και τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Γερογιάννη, τέσσερα λεπτά αργότερα.
Στο 41′ ο Αθ. Θαλασσινός επιχειρεί το σουτ κι ο Ψαρράς πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση.
Το ημίχρονο ολοκληρώνεται με τον Γεωργίου, να βρίσκει τον Ντέντη, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη οι φιλοξενούμενοι, πήραν εκ νέου προβάδισμα, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασίου.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και στο 55′ το σουτ του Γερογιάννη, κόντραρε σε σώματα, με τους παίχτες της Σκεπαστής να διαμαρτύρονται για χέρι και τον κ. Φώτη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Τρία λεπτά αργότερα η Αιδηψός έμεινε με παίχτη λιγότερο, σε μαρκάρισμα του Σιρπτσίογλου πάνω στον Γερογιάννη, με τον παίχτη της Αιδηψού να βλέπει την απευθείας κόκκινη.
Στο 60′ νέες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, καθώς ζητάνε πέναλτι σε ανατροπή του Αθ. Θαλασσινού. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γεωργίου επιχείρησε το σουτ, έδιωξε εντυπωσιακά ο Ψαρράς.
Στο 77′ ωραίος συνδυασμός Αθ. Θαλασσινού και Ι.Β. Θαλασσινού, με τον τελευταίο να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα της Αιδηψού, όμως η προσπάθεια του πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας.
Νέα προσπάθεια των γηπεδούχων στο 89′, με τον Γοργομάτη να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία και ο αγώνας ολοκληρώνεται με την κεφαλιά του Γερογιάννη στο 90+3′ και τη μπάλα να περνά κι αυτή πάνω από την εστία.
Σκεπαστή ( Μπεκάκος – Τσαραμίσης): Αλεξίου, Ι.Α. Θαλασσινός ( 90+ 1’Κατσικόγιαννης), Καρατζούδης, Καλλίτσης, Τσούπρος, Καψάλας (70΄ Γοργομάτης), Γεωργίου, Ι.Β. Θαλασσινός, Ντέντης, Αθ.Θαλασσινός, Γερογιάννης.
ΑΟ Αιδηψός (Δημητρίου) : Ψαρράς, Σιρπτσίογλου, Βασιλείου, Καππές, Γλύκος, Σαμπάι, Φώτου, Αθανασίου (90+3’ Στέκας), Μπιμπάι Α (70΄ Καπλανάι), Μπιμπάι Τ (46΄ αν.αλ. Παπατζίκος), Στεργίου (88΄ Καραγκούνης)
