Εθνική

Σαλπιγγίδης: “Νιώθω τυχερός”

Στα δυo Mundial που συμμετείχε, αλλά και στην καριέρα του αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στο σάιτ του εκπροσώπου του, Τάσου Σαλωνίδη αναφέρθηκε ο αρχηγός της Εθνικής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο «Σάλπι», όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Εσπευσε να δώσει συμβουλές και σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές.

“Ηταν μια μεγάλη εμπειρία η Βραζιλία. Η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στόχος κάθε ποδοσφαιριστή και μια μεγάλη εμπειρία. Νιώθω τυχερός που είχα δύο φορές την ευκαιρία να παίξω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή στιγμή νιώθω καλά και θέλω να παραμείνω υγιής για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ να πετύχει το καλύτερο τη φετινή σεζόν”, είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στα προσωπικά του ρεκόρ:”Ποτέ δεν βάζω προσωπικούς στόχους. Αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι “πώς μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα”. Αυτό που έχω καταφέρει μέχρι τώρα, οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος τους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να κερδίσει το σεβασμό των άλλων. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχω κερδίσει το σεβασμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι σεβάστηκα και εξακολουθώ να σέβομαι όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μέχρι σήμερα”.

Τέλος, έδωσε και μία συμβουλή στους νέους ποδοσφαιριστές: “Να αγαπάνε αυτό που κάνουν και να το απολαμβάνουν! Μέσα από τον αθλητισμό μπορούν μόνο να κερδίσουν! Μπορούν να κερδίσουν μεγάλες και σπουδαίες εμπειρίες”.
sentragoal.gr

Σχετικά Άρθρα

Μίτσελ: «Δύσκολο να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας»

Evripos 90FM

Διεθνείς: «Να επικρατήσει η αυτοσυγκράτηση»

Evripos 90FM

Εθνική Ελλάδας: Στη λίστα και ο Κετσπάγια

Evripos 90FM