Ευρωπαϊκά

Αποκλεισμός για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε σήμερα την ομάδα του Σεράγεβου μετά το 1 – 2 υπέρ του σκορ στη Βοσνία.

Στο παιχνίδι η ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά πιέζοντας ψηλά θέλοντας να πετύχει κάποιο γρήγορο τέρμα φτάνοντας έτσι στη πρώτη χαμένη ευκαιρία με το Καραμάνο στο 6′ λεπτο όταν δοκίμασε το σουτ , με το Μπάντοβιτς όμως να είναι έτοιμος και να μπλοκάρει τη μπάλα , στο 19′ ο Μπρίτο δοκίμασε και αυτός το σουτ με το τερματοφύλακα των Βόσνιων όμως να μπλοκάρει και πάλι.

Στη συνέχεια και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Σεράγεβο άνοιξε το σκορ στο 24′ λεπτό με το σουτ του Βούγιεβιτς το οποίο κόντραρε στο Ταυλαρίδη και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1 ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 32′ το σουτ του Τσίμιροτ πέρασε ευτυχώς για τους Περιστεριώτες άουτ.

Από τη στιγμή του τέρματος το παιχνίδι είχε ισορρόπησε με τον Ατρόμητο να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 44′ με κεφαλιά του Φάμπιο και του Φυτανίδη αντίστοιχα στο 45+3 με το ημίχρονο να λίγη 0 – 1 υπέρ των Βόσνιων.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν παγωμένος ενώ χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη καλή ευκαιρία για γκολ ήρθε στο 69′ από τον Ατρόμητο όταν ο Τάτος (Ούμπιντες) δοκίμασε το σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 80′ όμως ήρθε το 0 – 2 από το Μπιλμπίγια με όμορφο πλασέ δίνοντας αέρα δύο τερμάτων για τη Σεράγεβο και τη πρόκριση.

Ο Ατρόμητος πίεσε να πετύχει το γκολ που θα έστελνε των αγώνα στη παράταση και μπορεί να μην το έγινε το 1 – 2 με το σουτ του Γκαρσία στο 83′ έγινε όμως με τη κεφαλιά του Ταυλαρίδη στο 86′ στέλνοντας έτσι των αγώνα στη παράταση. 

Πρώτο ημίχρονο Παράτασης:

Ο Ατρόμητος δεν μπήκε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης με το Στόϊτσεφ να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο στο σουτ που δοκίμασε στο 92′ ενώ στο 105′ ο ίδιος παίχτης έκανε το γύρισμα από αριστερά η μπάλα κατέληξε στο Μπιλμπίγια και εκείνος με όμορφο πλασέ έκανε το 1 – 3.

Δεύτερο ημίχρονο παράτασης:

Όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο της παράτασης κάπως έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο για τον Ατρόμητο ο οποίος τώρα ήθελε δύο τέρματα για να πάρει τη πρόκριση χωρίς όμως να καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ούτε με το Μπάλλα στο 115′ ούτε και με τον Ναπολεόνι στο 119′ στο σουτ που έκανε και απέκρουσε ο Μπάντοβίτς ενώ ο τερματοφύλακας των Βόσνιων απέκρουσε και τη κεφαλιά του φυτανίδη στο 120′.

Ο Ατρόμητος ητήθηκε από τη Σεράγεβο με 1 – 3 στο Περιστέρι αδυνατώντας να κρατήσει το υπέρ του 1 – 2 που είχε στη Βοσνία , ενώ όπως και στο πρώτο αγώνα έτσι και σήμερα δεν έδειξαν καλό πρόσωπο με αποτέλεσμα να μείνουν δίκαια έξω από το Europa League.

Σχετικά Άρθρα

Σίγουρος για την ομάδα του ο Στάϊκος Βεργέτης

Evripos 90FM

Στη Μπεσίκτας ο Μάριο Γκόμεζ!

Evripos 90FM

Στη Τούμπα θα κριθούν όλα(Vid)

Evripos 90FM