xxxxxxx

Δωρεά Σισέ στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου το παρών έδωσαν παίκτες και αθλητές της ομάδας από όλα τα τμήματα του Τριφυλλιού.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση που αποδεικνύει το μεγαλείο του ανδρός, αφού θα προσφέρει το ποσό των 10.000€ σαν δωρεά στη “μάνα του λόχου”, τονίζοντας πως τρέφει μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο.

“Ξέρω τι περιμένετε να πω, αλλά δεν θα πω αυτό”

Οταν ο γάλλος άσος πήρε τον λόγο, όλοι περίμεναν μήπως και πει κάτι για το θέμα της παραμονής του στον Παναθηναϊκό. “Ξέρω τι περιμένετε να πω αλλά δεν θα πω αυτό…”, ήταν το αρχικό σχόλιο του Σισέ, ο οποίος στη συνέχεια γνωστοποίησε την απόφασή του για την δωρεά στον Ερασιτέχνη, λέγοντας:

“Να πω ότι έχω ιδιαίτερη αγάπη για το σύλλογο και μόλις τώρα μίλησα με τη συζυγό μου και θέλαμε να κάνουμε κίνηση θα κάνουμε δωρεά 10.000€ στον Ερασιτέχνη. Οπως είπα τρέφω μεγάλη αγάπη για το σύλλογο”.

Ο Σισέ μάλιστα ήθελε να δώσει επί τόπου τα χρήματα αλλά τον πίεζε ο χρόνος και αποχώρησε μαζί με την σύζυγο του, Τζουντ και θα τα δώσει εν ευθέτω χρόνω στους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Ρισβάς: Στηρίξτε τον σύλλογο

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, ο οποίος ζήτησε από όλο τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τα τμήματα του συλλόγου.

“Ο λόγος που κάνει αναγκαία αυτή την εκδήλωση, είναι ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας του. Απειλείται άμεσα με οικονομικό μαρασμό και οικονομική συρρίκνωση που θα έχει ως συνέπεια στην κατάργηση τμημάτων, προβλήματα με προσφυγές, μη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και άλλα προβλήματα.

Αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τον κόσμο βοήθεια, με σύνθημα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του. Σήμερα με την πολιτεία να είναι ανύπαρκτη και χωρίς να υπάρχουν χρηματοδότες, δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Μιλάμε απευθείας στην καρδιά των φιλάθλων και τους καλούμε να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους. Ο σύλλογος να στηρίζεται στα ίδια τα μέλη του. Τολμάμε να ζητήσουμε από τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά με ενθουσιασμό και συνέπεια στην επίτευξη του σκοπού μας, που είναι σκοπός όλων μας.

Φίλοι του Παναθηναϊκού, το βόλεϊ ανδρών, το βόλεϊ γυναικών (αναφέρθηκε στην συνέχεια σε όλα τα τμήματα), σας ζητούν να τους στηρίξετε. Πως με την αθρόα εγγραφή μελών, με τα sms αγάπης στο 54242, με την κορυφαία συναυλία και τέλος φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στους παλαίμαχους και την φετινή ομάδα.

Εδώ βρισκόμαστε όλοι για να καταδείξουμε με πράξεις να κάνουμε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μας αυτοδύναμο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ρισβάς.

Στη συνέχεια κάθε αθλητής του συλλόγου που έδωσε το παρών στην εκδήλωση είπε το δικό του μήνυμα για τα sms, με τον Νίκο Ρισβά να ξεκαθαρίζει πως όλα τα χρήματα με τα μηνύματα θα πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη και πουθενά αλλού.

Αναλυτικά τα μηνύματα όλων των αθλητών:

1. DJIBRIL SCISSE

YOU LOVE PANATHINAIKOS? SCORE BY SENDING AN SMS TO 54242

(ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ; ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ 54242)

2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΡΒΑΣ

Ενας Σύλλογος με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας, ένας Σύλλογος με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον. Γιατί να μην είναι Οικονομικά ανεξάρτητος; Βοήθησε και συ, στέλνοντας ένα SMS ΣΤΟ 54242. Το SMS της καρδιάς σας.

3. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΒΕΡΤΗΣ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εσείς, ο Κόσμος του. Βοηθείστε, στέλνοντας ένα SMS στο 54242

4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Βάλτε ένα τρίποντο αγάπης. Ένα απλό SMS μπορεί να γίνει η τέλεια ASSIST για τον ΠΑΟ μας.

5. ΞΑΝΘΗ ΜΥΛΩΝΑ

Ενα SMS που παίρνει μισό λεπτό από το χρόνο σας, στοιχίζει μόνο 2 ευρώ και, πραγματικά αξίζει τον κόπο. 54242

6. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ

Δώστε πάσα ζωής στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας. Ένα SMS στο 54242 δίνει ελπίδες στα όνειρά μας.

7. ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ

Κάντε μία «ντρίπλα» στα χρέη του Συλλόγου μας. Στείλτε ένα «καλάθι» γεμάτο SMS για την ομάδα μας στο 54242.

8. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στείλτε μία «σφύρα» αγάπης για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας, όσο πιο μακριά μπορείτε. SMS στο 54242.

9. ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ

Οταν παίζεις για μία ομάδα και την αγαπάς, όταν είσαι χρόνια ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ της, την στηρίζεις με όποιο τρόπο μπορείς να συνεισφέρεις. Στέλνω και Εγώ ένα SMS κάθε μέρα στο 54242.

10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ

Τα γκολ στην πισίνα ανεβάζουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας πιο ψηλά. Τα μηνύματα στο 54242 ανεβάζουν στον «ΑΦΡΟ» την αγαπημένη μας ομάδα.

πηγή.sport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αναλαμβάνει την Ελπίδων ο Νικοπολίδης

Evripos 90FM

Περιμένει πρόταση της ΑΕΚ ο Μπλάνκο

Evripos 90FM

Κίνδυνος να μην αδειοδοτηθούν ΟΦΗ, Διαγόρας

Evripos 90FM