xxxxxxx

Θα μιλήσει στο γήπεδο ο Σισέ

alt

altΟ Τζιμπρίλ Σισέ έμαθε για τα όσα ειπώθηκαν για την φούστα που φόρεσε στα βραβεία γνωστού περιοδικού και τόνισε πως αυτός θα μιλήσει το Σάββατο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τη «Sportday», μίλησε στο περιβάλλον του για τα «ερυθρόλευκα» σχόλια περί της εμφάνισης του στα βραβεία του «Status» όπου πήρε τον τίτλο για τον άντρα της χρονιάς.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού τόνισε πως περισσότερο τον πειράζει να του ασκήσουν κριτική για όσα κάνει μέσα στο γήπεδο παρά έξω από αυτό: «Έχω μάθει τόσα χρόνια να μιλάω στο γήπεδο. Εκεί με ενδιαφέρει να δίνω απαντήσεις και με ενοχλεί όταν κάνουν κριτική για την απόδοσή μου. Όχι για την εμφάνισή μου. Εχω μάθει να σέβομαι. Απορώ γιατί συνδέουν την προσωπική ζωή κάποιου με το ποδόσφαιρο. Δέχομαι την πλάκα όταν είναι για κάτι που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά σημασία έχει ποιος γελάει τελευταίος. Οσοι αντιδρούν για αυτό, τι θα λένε αν η ομάδα μου νικήσει;», ήταν τα λεγόμενα του στους κοντινούς του ανθρώπους.

Σχετικά Άρθρα

Δεν… κρατιέται ο Ιμπαγάσα!

Evripos 90FM

ΠΑΟ: Ή 9 εκατ. ή αντίο Ευρώπη

Evripos 90FM

Εκτός ο Σισοκό στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού

Evripos 90FM