Super League

Με αφαιρέσει 5 βαθμών απειλείτε ο Όφη

Με αφαίρεση 5 βαθμών απειλείτε ο Όφη μετά το θέμα που ξέσπασε με τα χρήματα που οφείλονται από τη διοίκηση στους Ταυλαρίδη και Γεωργίου οι οποίοι ζητούν την ενεργοποίηση των προβλεπόμενων ποινών.

 

Οι δύο πρώην παίχτες των Κρητικών έκαναν γνωστό μέσω δελτίου τύπου που κοινοποίησαν ζητώντας να ενεργοποιηθεί η προβλεπόμενη ποινή καθώς όπως τονίζουν δεν τηρείται η ρύθμιση για την εξόφληση τους παραμένοντας απλήρωτοι εδώ και 5 μήνες.

Συγκεκριμένα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απειλείτε με αφαίρεση τριών βαθμών για τον Γεωργίου και δύο βαθμών για το Ταυλαρίδη με την ποινή να καθορίζεται βάση του αν ο δικαστικός εκπρόσωπος είναι του ΠΣΑΤ η της Super League.

Τα πάντα όμως προβλέπετε να ξεκαθαριστούν μέχρι τη παρασκευή όταν και θα εξεταστεί το αίτημα του Όφη για υπαγωγή στο άρθρο 99 όπου αν το αίτημα γίνει δεκτό τότε θα σημαίνει και παύση πληρωμών ειδάλλως οι Κρητικοί θα πρέπει να ελπίζουν σε αναβολή της υπόθεσης μέχρι να οριστεί ξανά δικάσιμος ώστε να αποφύγει την ενεργοποίηση της ποινής.

Σχετικά Άρθρα

Συζητάει με Μπάγερν για φιλικό ο Ολυμπιακός

Evripos 90FM

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι»… ζήτησαν δυο αποβολές!

Evripos 90FM

Με το δεξί ο Όφη

Evripos 90FM