Υδάτινα

Εθνική πόλο: Αποθεωτική υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (31/07), έφτασε στην Ελλάδα η αποστολή της Εθνικής πόλο ανδρών, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα. Αρκετός κόσμος περίμενε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να τους συγχαρεί.

 

Στην υποδοχή της ελληνικής αποστολής παρευρέθησαν ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και παλιός πολίστας Γιώργος Μαυρωτάς ενώ το ΔΣ της ΚΟΕ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας (εκ μέρους και του Προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου, που βρίσκεται ακόμα στη Φουκουόκα). Παρόντες, το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Βασίλης Σκουντής και ο μάνατζερ Γιώργος Μαργιούκλας, ενώ ξεχώρισε και η παρουσία Άγγελου Βλαχόπουλου που δεν μπόρεσε να μεταβεί με την ομάδα στη Φουκουόκα λόγω του σοβαρού οικογενειακού θέματος.

Στην αποστολή μετείχαν οι: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Αλαφραγκής, Νίκος Γκίλας, Αριστείδης Χαλυβόπουλος. Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο φυσιοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο αναλυτής Χρήστος Κοδέλας. Αρχηγός της αποστολής ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Αφρουδάκης.

Οι αθλητές, ο προπονητής της ασημένιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Θοδωρής Βλάχος, και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής έλαβαν αποθεωτικό καλωσόρισμα από τον κόσμο.

Την απολογιστική του δήλωση για την παρουσία της πολυπληθούς ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα έκανε, στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, με το πέρας της διοργάνωσης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος, που βρέθηκε στη Φουκουόκα και με την ιδιότητά του ως μέλος του μπιρό της World Aquatics, δήλωσε:

«Το 20ό Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου έκλεισε σήμερα και η μεγαλύτερη ελληνική αποστολή στην ιστορία επιστρέφει με αισθήματα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Δείξαμε, σε όλα τα σπορ που πήραμε μέρος, ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες και δημιουργούνται ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες από τους αθλητές μας για τις επόμενες διοργανώσεις. Θα συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και αισιοδοξία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό της αποστολής, τους συνεργάτες του, τους προπονητές μας, το ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, αλλά κυρίως τους αθλητές μας για την αγωνιστική παρουσία τους στην Φουκουόκα.

Μπροστά μας, πλέον, έχουμε μια νέα δύσκολη και απαιτητική χρόνια με πολλές αγωνιστικές προκλήσεις. Θα ανταποκριθούμε. Καλή ξεκούραση σε όλους».

Σχετικά Άρθρα

Beach volley: Αποκλεισμός για τις Τσιαρτσιάνη-Αρβανίτη

Evripos 90FM

O Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ Α2

Evripos 90FM

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος

Evripos 90FM