ΑθλητικάΥδάτινα

Ν.Ο. Χαλκίδας: Νίκες & Διακρίσεις στο Καγιάκ Σπριντ – 2 Αθλητές στην Εθνική Ομάδα Εφήβων, 9η Θέση στην Ευρώπη για την Καμινάρη!

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε το τμήμα καγιάκ σπριντ του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας.

Μετά από τις τελικές δοκιμασίες για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων, οι αθλητές Μάρκελλος Πετρόπουλος και Ανδρόνικος Μέρτζιος κατέκτησαν τις 2 διαθέσιμες θέσεις στην κατηγορία των εφήβων και αποτελούν πλέον επίσημα μέλη της εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ.

Οι δύο αθλητές θα ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν στις αρχές Μαΐου για να λάβουν μέρος στο President Cup, ένα διεθνές τουρνουά καγιάκ.

Επιπλέον, η Ελευθερία Καμινάρη συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ωκεάνιου Καγιάκ στις Αζόρες της Πορτογαλίας, όπου κατέκτησε την 9η θέση στην κατηγορία των νέων γυναικών, μια ιδιαίτερα τιμητική θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1η θέση:
Κ1 1000μ εφήβων: Μάρκελλος Πετρόπουλος
Κ1 500μ εφήβων: Μάρκελλος Πετρόπουλος
2η θέση:
Κ1 500μ εφήβων: Ανδρόνικος Μέρτζιος
Κ1 500μ ανδρών: Βλάντισλαβ Ντβουλιάτ
8η θέση:
Κ1 1000μ εφήβων: Ιωάννης Ζέρβας
9η θέση:
Κ1 500μ εφήβων: Δημήτρης Μίχος
Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους.

Τμήματα εκμάθησης για παιδιά από 8 ετών και άνω:

Για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα του καγιάκ, ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας έχει ξεκινήσει τμήματα εκμάθησης και δοκιμαστικών για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 ετών και άνω.

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα καθημερινά από τις 16:00 έως τις 17:30 και τα Σάββατα πρωί από τις 10:30 έως τις 12:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας στο τηλέφωνο 6944556649 (κ. Κιαπέκος Θεόδωρος) ή να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του ομίλου στο κρηπίδωμα Χαλκίδας, κάτω από το κόκκινο σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Το 58ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου Lightning στη Βούλα

Evripos 90FM

3ο Sterea Run: Μια αθλητική γιορτή σε όλη τη Στερεά Ελλάδα!

Evripos 90FM

Αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος KICKBOXING 2021

Evripos 90FM