Κοινωνία

Απίστευτη τραγωδία στην Τήνο: Νεκρό 3χρονο παιδί, πνίγηκε από σταφύλι

Συγκλονισμένη είναι η Τήνος από τον θάνατο μικρού αγοριού. Το τρίχρονο παιδί πνίγηκε από το σταφύλι που κάθισε να φάει σπίτι του. Κοντά του βρισκόταν η νταντά που το πρόσεχε…

 

Το ένα χτύπημα της μοίρας διαδέχτηκε το άλλο για την οικογένεια που θρηνεί από χθες Τρίτη (29.08.2023) το χαμό του τρίχρονου αγοριού της, που πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι στην Τήνο. Το παιδί κατέρρευσε μπροστά στη νταντά που το πρόσεχε και πνίγηκε από δυο ρώγες σταφύλι, που όπως φαίνεται στάθηκαν στο λαιμό του. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ έτρεξε να ειδοποιήσει τον πατέρα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για να σωθεί το αγόρι.

Σε αρχαία τραγωδία παραπέμπουν τα χτυπήματα που επιφύλαξε το τελευταίο χρονικό διάστημα η μοίρα για την οικογένεια. Χθες το αγοράκι χάθηκε αναπάντεχα σκορπίζοντας παντού θλίψη, ενώ πριν λίγες ημέρες ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, είχε χάσει την μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, εκτός από τους χαροκαμένους γονείς που έχουν άλλο ένα μικρότερο αγοράκι, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι και μια νεαρή κοπέλα που εκείνο το πρωινό ήταν στο σπίτι για να προσέχει το παιδί καθώς οι γονείς έλειπαν στις εργασίες τους.

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Έριξε το “βιτριόλι” της κατά λάθος στο γραμματοκιβώτιο του γείτονα

Evripos 90FM

Χωρίς νερό έως το μεσημέρι Βασιλικό και Λευκαντί!

Evripos 90FM

Χίλια Πρόσωπα Βίας: Μιλάμε, Ενημερωνόμαστε, Δρούμε!

Evripos 90FM