Κοινωνία

B. Εύβοια: Μπλόκο των αγροτών σήμερα στις 11:00 στον κόμβο της Στροφυλλιάς!

 

Στον κόμβο της Στροφυλιάς, καλεί ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Αννας, σήμερα Δευτέρα 7 Φλεβάρη στις 11 το πρωί, σύμφωνα με απόφαση της συνέλευσης που έγινε την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μαζική μηχανοκίνητη πορεία με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα από τον κόμβο της Στροφυλιάς, περνώντας μέσα από χωριά της περιοχής, μέχρι την Λίμνη, όπου αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου παρέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματα μας στον δήμαρχο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας.

 Μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης πραγματοποιήθηκε συνέλευση και εκδηλώθηκε η αποφασιστικότητα των συνάδελφων για κλιμάκωση του αγώνα κατεβαίνοντας σε Μπλόκο τη Δευτέρα 07/02 και ώρα 11:00π.μ στον κόμβο της Στροφυλιάς απαιτώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων που τέθηκε στην σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων καθώς και τα αιτήματα του πυρόπληκτου λαού της Β. Εύβοιας.

Σχολιάζοντας τα 7 μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με το που βγήκαν τα τρακτέρ στους δρόμους όλης της χώρας, ο Σύλλογος τονίζει πως αποτελούν ψίχουλα που δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τις ανάγκες του βιοπαλαιστή αγρότη, κτηνοτρόφου, μελισσοκόμου, επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια σε μας και την κοινή γνώμη.

 

Σχετικά Άρθρα

Γ. Αυτιάς ΣΚΑΙ – Η παρέμβασή μας : Η οικονομική ενίσχυση στην Β. Εύβοια και η έλευση του Πρωθυπουργού την Τρίτη (video)

Evripos 90FM

Πεζοπορία στα Καμπιά Εύβοιας για την υποστήριξη του χωριού μετά το περιστατικό εγκατάστασης του ιστού

Evripos 90FM

Πιστοποιητικό νόσησης για τους ανεμβολιάστους μόνον με PCR τεστ !

Evripos 90FM