Κοινωνία

Δικογραφία για 62χρονο που νοσηλευόταν με Covid και το έσκασε πριν διασωληνωθεί στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Δικογραφία θα σχηματιστεί σε βάρος ασθενή που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο, από το οποίο έφυγε λίγο πριν οι γιατροί τον διασωληνώσουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία που συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού του, το μεσημέρι της Κυριακής, στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο ασθενής, που είναι 62 χρόνων, έφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τον χώρο του νοσοκομείου. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ αναζήτησαν τον άνδρα που εντοπίστηκε κοντά στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης στο ύψος της Ευκαρπίας και διεκομίσθη ξανά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Από τον εισαγγελέα διατάχθηκε να σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για πρόληψη ασθενειών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχετικά Άρθρα

Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Σπύρος Δαριβέρης – Σήμερα η κηδεία του

Evripos 90FM

Σκύρος: Διακομιδή 26χρονου στην Κύμη

Evripos 90FM

Πάτρα: Ντελιβεράς δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμα σκυλιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Evripos 90FM