Κοινωνία

Δήμος Χαλκιδέων: “Στολίζουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών με ειδικές αναγκές”

 

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό του Δήμου Χαλκιδέων, υπό την αιγίδα του Δήμου και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν εκδήλωση στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των παιδιών με ειδικές ανάγκες, με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 το πρωί, στην πλατεία πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας.

«Οι ημέρες των Χριστουγέννων χαρακτηρίζονται από την αξίας της αγάπης, ιδιαίτερα της αγάπης στον συνάνθρωπο. Θεματοφύλακες της αγάπης αυτής στον κόσμο είναι τα παιδιά. Είναι όλα τα παιδιά, όσο διαφορετικά και ιδιαίτερα κι αν είναι. Τη δική τους χαρά, αισιοδοξία και αλληλεγγύη αγκαλιάζουμε, στέλνοντας το μήνυμα της προστασίας της διαφορετικότητας και σας καλούμε να στολίσουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών και να κηρύξουμε την έναρξη των εορτών.», δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Σχετικά Άρθρα

Γ. Τσαπουρνιώτης: “Διπλή εορτή σήμερα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία!”

Evripos 90FM

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 24 έως 30-04-2023

Evripos 90FM

Κακοκαιρία “Ελπίς”: Προβλήματα στον οδικό άξονα Αλιβέρι – Βέλος (video – pics)

Evripos 90FM