Κοινωνία

Η Μητέρα του Άλκη: «Δεν δέχομαι καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του γιού μου»

Η μητέρα του Άλκη μιλά για τα όσα πρέπει να αλλάξουν προκειμένου να σταματήσει ο κύκλος της βίας
Δεν θα δεχτώ καμία επαφή
Σε σχέση με τους συλληφθέντες , οι οποίοι μέχρι τώρα αρνούνται όλοι ότι είχανε οποιαδήποτε επαφή με τον Άλκη, η μητέρα του Μελίνα ξεκαθάρισε ότι αυτήν τη στιγμή πάει να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την απέναντι πλευρά να «διεκδικεί» επαφή μαζί της.

Η μητέρα του Άλκη αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται ότι ετοιμάζεται μία επιστολή μέσω δικηγόρων που θα της αποσταλεί και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχτεί καμία επικοινωνία ούτε θα μπει σε κάποια αντιπαράθεση.

«Τους δολοφόνους τους παραδίδω στην ελληνική δικαιοσύνη» σημειώνει και τονίζει ότι δεν θα έχει καμία επικοινωνία μαζί τους. «Να σταματήσει εδώ το όποιο επικοινωνιακό παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Μητσοτάκη με φορείς της εστίασης αύριο – Λένε «ναι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων

Evripos 90FM

Πάλι στο αυτόφωρο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από νέα καταγγελία!

Evripos 90FM

Πένθος για τον Γιώργο Τσαπουρνιώτη!

Evripos 90FM