Κοινωνία

Καιρός: Τοπικές βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες! Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη και τη νότια Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα βόρεια 3 με 4 και στα νότια 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, με ενδεικτική τιμή ελάχιστης θερμοκρασίας τους -5 (μείον 5) βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 9 με 11 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 12 με 14 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, θα φθάσει τοπικά τους 15 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Υπαρχει μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών τις μεσημβρινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ωρες στα νότια έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λιγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα

Θρήνος στην Πάτρα: Κλινικά νεκρό το 6χρονο αγοράκι, που έπεσε από το μπαλκόνι – Συγκλονίζουν οι γονείς που δώρισαν τα όργανά του

Evripos 90FM

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Νέο μηχάνημα – laser πύργος ουρολογίας!

Evripos 90FM

Πάτρα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για παρενόχληση 14χρονης – Τι αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας! 

Evripos 90FM