Κοινωνία

Κορονοϊός: 88 νεκροί, 5.157 νέα κρούσματα και 697 διασωληνωμένοι – Καλύτερη η εικόνα στο νησί μας!

 

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.157 , εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο ΕΟΔΥ κατέγραψε στην Εύβοια 60 νέα κρούσματα! 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 962.695 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 99 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.290 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

 

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 88, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 18.516 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 697 (61.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 80.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 555 (79.63%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 142 (20.37%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Σχετικά Άρθρα

Στον «πάγο» για έναν ακόμα μήνα τα κορονοχρεη ! Ταμειακή «ανάσα» για έναν ακόμα μήνα, παίρνουν χιλιάδες επαγγελματίες

Evripos 90FM

Θλίψη στη Χαλκίδα – Πέθανε 46χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

Evripos 90FM

Αλλαγή ώρας ΑΥΡΙΟ: Γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά την Κυριακή

Evripos 90FM