Κοινωνία

Κορονοϊός: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – 8.000 αστυνομικοί στο δρόμο 1.900 συνεργεία ετοιμάζουν σαρωτικούς ελέγχους το Σαββατοκύριακο με βάση τα νέα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

 

 

Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Λευτέρης Οικονόμου σε σύσκεψη με τους επιχειρησιακούς της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισαν τον τρόπο ελέγχου και το πώς θα εξελιχθεί το μπαράζ που θα εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ. στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά στο «στόχαστρο» θα μπουν μπαρ και νυχτερινά κέντρα, ενώ στόχος είναι οι έλεγχοι να είναι γρήγοροι από ολιγομελή συνεργεία.

Νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια τα οποία είχαν εντοπιστεί να παρανομούν πρόσφατα, θα μπουν πρώτα στη λίστα των ελέγχων.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας θα διπλασιαστούν τα πρόστιμα και άρα οι «καμπάνες» για τους παραβάτες θα είναι βαριές.

Σχετικά Άρθρα

Εύβοια – Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία: Αφγανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε 15χρονη – Τι είπε ο πατέρας του κοριτσιού! 

Evripos 90FM

Πόθεν έσχες: Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων από τους υπόχρεους

Evripos 90FM

Συναυλία του Stavento στη Λαμία τη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Evripos 90FM