Κοινωνία

Μ. Χατζηγιαννάκης για ΛΑΡΚΟ: Προτεραιότητα η διασφάλιση των θέσεων εργασίας!

 

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων για το ζήτημα της ΛΑΡΚΟ, έδωσε το παρών ο βουλευτής του Σύριζα Εύβοιας και αν. τομεάρχης Εσωτερικών, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

“Κόκκινες γραμμές μας στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη ΛΑΡΚΟ, η διασφάλιση των θέσεων εργασίας, η διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων, η καταβολή των δεδουλευμένων και η βιωσιμότητα της επιχείρησης.

 

Πίσω από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, υπάρχουν οικογένειες και πίσω από τις οικογένειες είναι οι περιοχές μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε τις περιοχές μας να μαραζώσουν”, ανέφερε κατά την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

 

Η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων έγινε στο αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στην ΛΑΡΚΟ και το μέλλον των εργαζομένων της.

Σχετικά Άρθρα

Έλληνας επιχειρηματίας συνελήφθη στο Παρίσι για συνωμοσία υπέρ της Ρωσίας και εκδίδεται στις ΗΠΑ.

Evripos 90FM

Αλεξης Κούγιας για Τζώρτζη Μονογυιό: Θα διερευνήσουμε τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ! (video)

Evripos 90FM

Σοκ με τις δισεκατομμύρια κρυμμένες δραχμές – Η ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος!

Evripos 90FM