
“Την Κυριακή 05-12-21 θα γίνει η ονοματοδοσία της παιδικής χαράς του Αλέξανδρου από την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Την μέρα αυτή που είναι η παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού μαζί με τoυς σπουδαστές του ΙΕΚ Praxis, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε δύο παιδιά του τόπου μας που μας χρειάζονται.
Έτσι λοιπόν από σήμερα μέχρι και την ημέρα των εγκαινίων θα μπορείτε να προσφέρετε ότι θέλετε στον λογαριασμό του συλλόγου Νικόλαος Κριεζώτης ο οποίος είναι συνδιοργανωτής της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας προέδρου του συλλόγου
Θέμης Σταύρου 6989975733
O λογαριασμός καταθέσεων είναι:
GR6701108620000086200119401
ONOMA ΔIKAIOYXOY ΠOΛITIΣTIKOΣ XOPEYTIKOΣ EΞΩPAIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ TPIAΔAΣ “NIKOΛAOΣ KPIEZΩTHΣ”
ΣTHN AITIOΛOΓIA KATAΘEΣHΣ ΠPEΠEI OΠΩΣΔHΠOTE NA ΓPAΦEI :
XOPHΓIA ΓIA ΦIΛANΘPΩΠIKO ΣKOΠO.
ή
να προμηθευτείτε κουπόνια δωρεάς για τον Γιάννη Κανάκη που πάσχει από ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια και την Αγνή Λίτσα που πάσχει από αυτοάνοση εγκεφαλοπάθεια.
Την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, την ημέρα που θα τιμηθεί ο γιόκας μου με την ονοματοδοσία της παιδικής χαράς στην περιοχή του Αγ. Νικολάου Χαλκίδας ,ας βοηθήσουμε όλοι μαζί αυτά τα δυο παιδιά να σταθούν στα πόδια τους.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Μαμά Ματίνα.”
Η Ματίνα Κυριάκου μίλησε αποκλειστικά στον evripo 90fm.gr “Είναι για μένα υπέρτατη τιμή και συνάμα αναγνώριση του έργου του γιου μου Αλεξάνδρου η ονοματοδοσία της ανακαινισμένης παιδικής χαράς στην πλατεία Αγ Νικολάου από την Δήμαρχο μας Έλενα Βακα.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Δήμαρχο καθώς και όλο το δημοτικό συμβούλιο γι αυτήν τους την απόφαση. Εύχομαι όλα τα παιδάκια να την χαρούν γιατί τα παιδάκια αυτό πρέπει να κάνουν… Να χαμογελούν μόνο”
