Κοινωνία

Με μεγαλοπρέπεια ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν του Προδρόμου Βασιλικών

 

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στον εορτάζοντα ενοριακό Ιερό Ναό του Γενεθλίου του Προδρόμου τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ.Συμεών Ηλιοδρομίτη.

Λίγο πριν το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Ιωάννου στους δρόμους και τα σοκάκια πέριξ του Ιερού Ναού.

Αμέσως μετά τον εσπερινό πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Πανηγύρι με το παραδοσιακό γλέντι το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού. Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές και διασκέδασαν αρκετά μιας και μετά από δυο χρόνια λόγο του κορονοϊού πραγματοποιήθηκε ξανά αυτή η όμορφη εκδήλωση.

Την κυριώνυμη ημέρα στις 24 Ιουνίου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία με την παρουσία αρκετών πιστών και προσφέρθηκε αρτοκλασία από τους ενορίτες.

Σχετικά Άρθρα

Μηνύματα αισιοδοξίας, χαρά και παιδικά χαμόγελα στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της Θήβας

Evripos 90FM

Αυτή είναι η δημοσιογράφος που επιτέθηκε στον Κ. Μητσοτάκη – Είχε συλληφθεί στην Ύδρα – Φιλοξενούσε παράνομα πρόσφυγα!

Evripos 90FM

Φρίκη στη Νίκαια: 38χρονος κακοποιούσε δύο αδερφάκια και η γιαγιά τους… έκανε ότι δεν έβλεπε!

Evripos 90FM