Κοινωνία

Νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ και «πάγωμα» σε 3.000 πλειστηριασμούς ακινήτων – Όλες οι αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου

Ο νέος ΕΝΦΙΑ παρουσιάστηκε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο
Στη σκιά της ρωσικής εισβολής και με βασικό αντικείμενο τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία στη χώρα μας συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μησοτάκη.

Το υπουργικό ενέκρινε τη θέσπιση του νέου ΕΝΦΙΑ, που μειώνεται για μια ακόμη φορά, με την εφαρμογή των νέων αντικειμενικών αξιών, ενώ μετά εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, οι αρμόδιοι υπουργοί ανέπτυξαν τις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι στην εισαγωγική τοποθέτηση ο Κυριάκος Μκτσοτάκης ανακοίνωσε ότι παγώνει κάθε διαδικασία πλειστηριασμού 3.000 ακινήτων, τα οποία ανήκουν σε ευάλωτους δανειολήπτες.

Σχετικά Άρθρα

Σοκ με τις δισεκατομμύρια κρυμμένες δραχμές – Η ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος!

Evripos 90FM

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει για την τροποποίηση των όρων επιστροφής της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Evripos 90FM

Β. Εύβοια: Έκρυβε ναρκωτικά στον κινητήρα του αυτοκινήτου!

Evripos 90FM