Κοινωνία

Σοκ στη Καρδίτσα βρέθηκε ακέφαλο σώμα ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της αποκεφαλισμένη. Συγκεκριμένα ένας κάτοικος που την επισκέφτηκε στο σπίτι της στο Καταφύλλιο Αργιθέας, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα.

Πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 85 ετών που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε σχετικά απομακρυσμένο σημείο και η οποία εντοπίστηκε νεκρή από κάτοικο της περιοχής μέσα στην οικία της. Το σημείο επισκέφθηκε στη συνέχεια και αγροτικός ιατρός που διαπίστωσε ότι η σορός της ηλικιωμένης ήταν ακέφαλη.

Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα στην παρούσα χρονική στιγμή και στο σημείο αναμένεται η ιατροδικαστής της υπηρεσίας Λάρισας. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη χωρίς να δηλώνεται ακόμα επίσημα ως εγκληματική ενέργεια.

Τι αναφέρουν τα τοπικά νέα της Καρδίτσας
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Νέου Αγώνα, η ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας περίπου 80 ετών (σ.σ. 85 αναφέρονταν σε έτερη πηγή πληροφόρησης) ζούσε μόνη της και δεν είχε δώσει σημάδια ζωής τα τελευταία 24ωρα. Αυτό θορύβησε συγγενικό της πρόσωπο και κατοίκους του χωριού που φοβήθηκαν ότι μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό σάιτ, το πτώμα της γυναίκας το εντόπισε ένας γείτονας που είδε ότι η πόρτα του σπιτιού της ήταν ανοιχτή.

Ύστερα κλήθηκε ο αγροτικός γιατρός που υπηρετεί στην ευρύτερη περιοχή, ο οποίος μπαίνοντας στην κατοικία της ηλικιωμένης ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο εύρημα, καθώς αντίκρισε ακέφαλο το πτώμα της. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας και η ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Σχετικά Άρθρα

Fuel Pass 2: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση σήμερα

Evripos 90FM

Απήγαγε τη σύζυγό του, την βίασε και αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή

Evripos 90FM

Στην Κύμη ο Γρηγόρης Δάσκος – Με ποιους συναντήθηκε!

Evripos 90FM