Κοινωνία

Χιόνισε στην Β. Εύβοια! Δείτε τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος!

 

 Ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις στην Εύβοια. Από χθες το βράδυ, ξεκίνησαν οι πρώτες νιφάδες στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης προειδοποιεί μέσω ανακοίνωσής του πως έρχεται μεγάλη κακοκαιρία!

«Χιονίζει αυτή την ώρα στα ορεινά του Δήμου μας!! Αύριο αναμένεται μεγάλη κακοκαιρία σε όλο τον Δήμο με βροχοπτώσεις στα πεδινά καθόλη την διάρκεια της μέρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά!! Για ακόμα μια φορά μεγάλη προσοχή», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Τααπουρνιώτης.

 O Σάκης Αρναούτογλου, νωρίτερα επισήμανε πως, στην Εύβοια, οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές πάνω από τα 900 μέτρα, ενώ δεν θα λείψουν και οι τοπικές καταιγίδες στα πεδινά.

Σχετικά Άρθρα

Κρούσματα σήμερα: 9.596 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 67 θάνατοι και 471 διασωληνωμένοι – Σημαντική πτώση στο νησί μας!

Evripos 90FM

Ομολόγησε ύποπτος που προσήχθη για τις φωτιές στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου

Evripos 90FM

Επίθεση με βιτριόλι: Η δικαίωση της Ιωάννας – Φίλες της με μάσκες στο πλευρό της – «Ελπίζω οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα» ΒΙΝΤΕΟ!

Evripos 90FM