Κοινωνία

Χαλκίδα: Γονείς έκαψαν βιβλίο του Τριβιζά για την πανδημία πίσω από τα δικαστήρια (video)

Το βιβλιό του Τριβζά «ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη» μοιράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα σχολεία, με τους αρνητές-γονείς να κάνουν λόγο για προπαγανδιστική πρακτική – Έκαψαν, ακόμη, μάσκες και rapid test

Το συμβάν σημειώθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου λίγο πριν τις 21:00, πίσω από τα δικαστήρια της Χαλκίδας, όπου γονείς, μαζεύτηκαν να διαμαρτυρηθούν.

 

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν στον κουβά, που είχαν τοποθετήσει οι γονείς, άρχισαν να πετούν και να καίνε το παιδικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά «ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη», το οποίο αφορά στην περίοδο της πανδημίας.

Το βιβλιό αυτό μοιράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα σχολεία, με τους γονείς, οι οποίοι έκαψαν και φωτοτυπίες του νόμου 4682 καθώς και μάσκες και rapid test, να κάνουν λόγο για προπαγανδιστική πρακτική.

 

Σχετικά Άρθρα

ΕΛΑΣ – 7 συλλήψεις την Πέμπτη στην Εύβοια

Evripos 90FM

Καιρός: Ηλιόλουστες μέρες στην Εύβοια – Δείτε που θα φτάσει η θερμοκρασία!

Evripos 90FM

To ξέρεις ότι το αίμα λήγει σε ένα μήνα; (video)

Evripos 90FM