Κοινωνία

Χαλκίδα: Πα(ΤΕΡΑΣ) προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του – Σοκάρει η καταγγελία της μητέρας

Σοκάρει η καταγγελία μίας μητέρας από τη Χαλκίδα ότι ο πατέρας του γιου της προσπάθησε να βιάσει το 9χρονο παιδί.
 
Συγκεκριμένα, με βάση της καταγγελία της μητέρας, ο εν διαστάσει σύζυγος και πατέρας αποπειράθηκε να βιάσει τον 9χρονο γιος τους μες στο σπίτι τους.
 
Μάλιστα, η 49χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι το περιστατικό συνέβη όσο φιλοξενούσε τον πατέρα στο σπίτι της, όπου ζει με τον 9χρονο γιος τους.
 
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας , στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (04.10.23), ο άνδρας προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του, εντός του σπιτιού, γεγονός που έγινε αντιληπτό από την ίδια.
 
Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.
 
Ο ανήλικος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.
 

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που «σφηνώθηκε» σε συρόμενη πόρτα

Evripos 90FM

Πακέτο πέντε μέτρων για τη στήριξη των πολιτών ανακοίνωσε ο Οικονόμου

Evripos 90FM

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι θα πληρώσουν μισό πρόστιμο και ποιοι εξαιρούνται !!

Evripos 90FM