Ειδήσεις

Ελεύθερος ο 17χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 16χρονο φίλο του στην Κάρυστο

Σήμερα 28/6  ο 17χρονος οδηγός που φέρεται να προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Κάρυστο, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Χαλκίδας, μαζί με τη μητέρα του.

Μετά την εξέταση της υπόθεσης, ο εισαγγελέας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους τόσο τον 17χρονο όσο και τη μητέρα του, η οποία κατηγορήθηκε για παραμέληση ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στις 27 Ιουνίου, όταν ο 17χρονος, οδηγώντας τη νταλίκα του πατέρα του, παρέσυρε και σκότωσε τον 16χρονο.

Η έρευνα για το τροχαίο συνεχίζεται, ενώ οι ανακριτές εξετάζουν όλα τα στοιχεία για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Σχετικά Άρθρα

Σφοδρή επίθεση και ληστεία σε 17χρονο έξω από σχολείο στη Θεσσαλονίκη

Ρεβέκκα Ζιώμα

ΚΙΝΑΛ: Τα εκλογικά κέντρα στην Εύβοια για τις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου !

Evripos 90FM

Σε τέλμα η νέα ρύθμιση οφειλών στην εφορία Τα νοικοκυριά πληρώνουν αλλά τα χρέη δεν μειώνονται – Εισπράχθηκαν 488 εκατ. ευρώ στο α΄δίμηνο

Evripos 90FM