Ειδήσεις

Εθελοντές διασώστες της Ε.Σ.Δ.Δ.Ε έσπευσαν και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένο που χτύπησε το κεφάλι του.

Την Τριτη 14/11/20223 Τρεις εθελοντές διασώστες της Ε.Σ.Δ.Δ.Ε  εκπαιδευμένοι για την παροχή πρώτων βοηθειών έσπευσαν σε περιοχή της Ερέτριας να δώσουν τις πρώτες βοήθειες όταν ενημερώθηκαν ότι ένας ηλικιωμένος είχε πέσει στο πεζοδρόμιο.

Αναλυτικά

Την Τρίτη 14/11/2023 και περί ώρας 12:41 π.μ ενημερωθήκαμε για  υπερήλικα περίπου 78 ετών ο οποίος είχε πάραπατήσει και είχε πέσει στο πεζοδρόμιο στην οδός  Φιλοσόφου Μενεδήμου έξω από την παλιά Εθνική τράπεζα.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν τρεις εθελοντές διασώστες του Εθελοντικο.Σώμα.Δασοπροστασίας Διάσωσης.Ευβοίας  εκπαιδευμένοι για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου διαπιστώσαμε ότι ο  ηλικιωμένος κύριος είχε χτυπήσει κατά την πτώση του στο πίσω μέρος της κεφαλής στο κράσπεδο του πεζοδρομίου παρόλα αυτά είχε τις αισθήσεις του. 

Αμέσως στο σημείο παρευρέθηκε και τοπικός γιατρός και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για την μεταφορά του στο νοσοκομείο Χαλκίδας για προληπτικές εξετάσεις.

Κύριε Γιάννη σας ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

#ΕΣΔΔΕ

#ΕΡΕΤΡΙΑ

#VOLUNTEER

 

Σχετικά Άρθρα

Κλειστές όλες οι τράπεζες τη Δευτέρα

Evripos 90FM

Φόρος και στα ακίνητα της Εκκλησίας αλλιώς … πρόσθετα εισπρακτικά μέτρα για όλους «Οριζόντιος» φόρος στα αγροτεμάχια από 5 ευρώ το στρέμμα

Evripos 90FM

Επιχείρησαν να περάσουν ναρκωτικά από τον Έβρο

Evripos 90FM