Ειδήσεις

Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Μετά από 11 ημέρες λαμπερού ταξιδιού σε όλη την Ελλάδα, η Ολυμπιακή Φλόγα ετοιμάζεται να αφήσει το ελληνικό έδαφος και να συνεχίσει το ταξίδι της προς το Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η τελική τελετή παράδοσης θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σηματοδοτώντας το τέλος μίας συναρπαστικής διαδρομής για την φλόγα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα είναι γεμάτη με μουσική, χορό και συγκίνηση. Η θρυλική Νάνα Μούσχουρη θα έχει κεντρικό ρόλο, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους την μαγευτική φωνή της, ενώ ο Νίκος Αλιάγας θα αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετάσχουν χορευτικές ομάδες από Ελλάδα και Γαλλία, υμνώντας το πνεύμα του αθλητισμού και της φιλίας που ενώνει τις δύο χώρες. Η τελετή θα κορυφωθεί με την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής “Παρίσι 2024”, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας νέας Ολυμπιακής περιπέτειας.

Η είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο για το κοινό θα είναι ελεύθερη, καλώντας όλους όσοι επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την συγκινητική τελετή και να αποχαιρετήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα.

Σχετικά Άρθρα

Έξι τα θύματα του «δράκου» των Εξαρχείων – Το βίντεο ντοκουμέντο από τη Γλυφάδα που τον πρόδωσε

Evripos 90FM

Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στα ανοικτά των Φιλιππίνων

Evripos 90FM

Τα έλαια που μειώνουν τη χοληστερόλη και προστατεύουν καρδιά και ήπαρ

Evripos 90FM