Ειδήσεις

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) σε γαστρονομικές δράσεις εξωστρέφειας στις ΗΠΑ και στη Μεγάλη Βρετανία

Δυο κομψές και καινοτόμες γαστρονομικές δράσεις επέλεξε η ΕΛΟΠΥ για να προωθήσει τα φρέσκα ψάρια FishFromGreece των Μελών της, στο RhodeIsland των ΗΠΑ και το Λονδίνο, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την εξωστρέφεια της και το στόχο της να τοποθετήσει τα φρέσκα ελληνικά ψάρια των Μελών της στην διεθνή κουζίνα.

 

Στις 26 & 27 Οκτωβρίου, υλοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της ΕΛΟΠΥ, δύο masterclasses μαγειρικής με τσιπούρες και λαβράκια FishfromGreece,στο διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο Johnson&Wales CollegeofFoodInnovation &Technology, στην πολιτεία RhodeIsland σε συνεργασία με την οργάνωση CulinaryChefsGreece – Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας που εκπροσωπήθηκε από τους Δ. Κυριακόπουλο (Πρόεδρο) και Χ. Γκότση (Αντιπρόεδρο). Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Senator του RhodeIslandLeonidasRaptakis, προσκεκλημένος της ΕΛΟΠΥ.

Στις 8 Νοεμβρίου, στο δείπνο του θεσμού GreekTravelAwardsπου παρέθεσε το γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο σε 100 δημοσιογράφους ταξιδιωτικών προορισμών, η ΕΛΟΠΥ προσέφερε φρεσκότατα λαβράκια, τσιπούρες και κρανιούς FishfromGreece.Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο SixParkPlace, με σκοπό τον εορτασμό της επιτυχίας του ελληνικού τουρισμού, παρουσίασε ο ηθοποιός AlexisConran. Το μενού για την ξεχωριστή βραδιά σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Ελληνίδα νικήτρια του MasterChef BBC, chef Ειρήνη Τζώρτζογλου.

Την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησε και στις δύο εκδηλώσεις η Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αναζητείται Λαμιώτης δικηγόρος για ξυλοδαρμό πελάτισσας του

Evripos 90FM

ΠΣτΕ: Χρηματοδότηση τριών κοινωνικών δομών και ίδρυση μιας τέταρτης!

Evripos 90FM

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας Χάσαμε το 30% του μισθού μας

Evripos 90FM