ΕιδήσειςΜηχανοκίνητα

Ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας 2024: Συναρπαστικός Αγώνας και Αθρόα Συμμετοχή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 η Ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας, ο πρώτος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2024. Η διοργάνωση, που έλαβε χώρα από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.), σημαδεύτηκε από συναρπαστικές κούρσες, πλήθος θεατών και άψογη οργάνωση.

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ύψωσε τη σημαία εκκίνησης, δίνοντας το έναυσμα για ένα συναρπαστικό διήμερο. Συγχαίροντας τους συντελεστές της διοργάνωσης, η κα. Βάκα τόνισε:

“Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ, ΟΝΤΑΣ Η “ΜΗΤΕΡΑ” ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.”

Στις απονομές, που πραγματοποιήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Νέζη, οι νικητές πανηγύρισαν τις νίκες τους, ενώ οι θεατές χειροκρότησαν θερμά τους αγωνιζόμενους.

Η Ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας 2024 στέφθηκε απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσους συμμετείχαν ή την παρακολούθησαν.


Ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας 2024: Συναρπαστικός Αγώνας και Αθρόα Συμμετοχή

Σχετικά Άρθρα

Θ. Πλεύρης στον Γ. Αυτια ! Όλοι οι διασωληνωμένοι με Δ- Η κατάσταση στις ΜΕΘ – Πότε έρχονται τα χάπια! Τι θα γίνει με τα σχολεία

Evripos 90FM

ΟΠΕΚΑ -Επίδομα Παιδιού: Σήμερα λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Evripos 90FM

Ο Δήμος Χαλκιδέων: Συμμετέχει στη Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος

Evripos 90FM