Εύριπος 90FM

Αποχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου από το σχήμα με Γαρμπή – Ζήνα στην «Ιερά Οδό»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συζητά νέα συνεργασία με τον Παντελή Παντελίδη

 

Το πολυαναμενόμενο μουσικό σχήμα του χειμώνα διαλύεται, πριν ακόμη προλάβει να ανέβει στην σκηνή!

Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή, Πέγκυ Ζήνα και Νατάσα Θεοδωρίδου που είχαν δώσει τα χέρια για να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός» στο Γκάζι. Η συνεργασία αυτή είχε επιβεβαιωθεί από τις τραγουδίστριες και το αθηναικό κοινό ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένο για αυτή την συνύπαρξη.

Όμως με βάση αποκλειστικές πληροφορίες του mustonline.gr το σχήμα διαλύεται μετά από την αποχώρηση της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια στις αρχές του Αυγούστου ανακοίνωσε στον Ηλία Μαρασούλη πως αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο, του οποίου την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε αναλάβει η Δήμητρα Γαλάνη. Η ίδια φαίνεται πως δεν συμφωνούσε με το πρόγραμμα και έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι άλλο την ερχόμενη σεζόν.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συζητά να εμφανιστεί τον χειμώνα μαζί με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ η Καίτη Γαρμπή και η Πέγκυ Ζήνα ψάχνουν με την σειρά τους νέες συνεργασίες.

Να υπενθυμίσουμε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε αποχωρήσει και από την παράσταση που ανεβάζει η Μιμή Ντενίση τον χειμώνα, με την δεύτερη να αφήνει αιχμές για την τραγουδίστρια.

mustonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά»

Evripos 90FM

Θα εμφανιστεί γυμνή σε ταινία η Μπιγιονσέ;

Evripos 90FM

Ελένη Φουρέιρα: «Έκανα αποτυχημένες εξωσωματικές επί 1μιση χρόνο»

Evripos 90FM